Kuler og ballonger

Disse lyskulene eller lysballene er artige og hekle. Mange som er interessert i disse. Og jeg har hatt bestilling på endel av de. De gir et fint lys på bord og i mørke kroker. Og er egentlig dekorative uten lys også. Oppskriften på disse fant jeg Her.

Vil du se flere av kulene jeg har laget, kan du gjerne gå inn på Facebooksiden min HekleDilla.

Så prøvde jeg meg med noen egenproduserte lyslykter.

De var et prosjekt for seg selv.

For ikke tenkte jeg på, når jeg dynket de i lim og vann (som jeg bruker til å stive de opp), for så å trekke de utenpå glass at de ble limt fast, ha ha.

Da er det godt å ha en snill mann med pågangsmot og "spett" (brevåpner).

Så kom di løs fra glassene tilslutt.

Jeg syns de lyser fint med LED telys

#Lysball #lyslykt #hekle #hobby #håndarbeid #HekleDilla

2 kommentarer

Lilli

08.06.2017 kl.15:36

Så fine :D

hekledilla74

08.06.2017 kl.22:12

Lilli: tusen takk.

Skriv en ny kommentar

hekledilla74

hekledilla74

43, Asker

Hei, jeg er en gift tobarnsmor sånn litt uti førti... Jeg utdannet vernepleier, og har en fantastisk jobb. Fritiden består stort sett av taxi virksomhet for mine to sønner mellom ishaller og fotballbaner. Jeg oppdaget gleden av hekling for et drøyt år siden. Jeg har alltid med meg en heklesak i veskahe he. Som nybegynner har jeg et relativ selektiv variasjon da ferdighetene er på et lavt nivå. Men ferdighetene utvikles sakte men sikkert. Men det kan bli mye hekleting. Så noe selges på Facebook siden min HekleDilla. (Titt gjerne innom). Opprettet denne siden, så alle fjaseinnleggene mine kan havne her, framfor å spamme Facebook ...

Kategorier

Arkiv

hits