Når man tror man er proff nok, men egentlig er amatør... Finnes det da noen ekte hekleproffer der ute som kan hjelpe??

For en uke siden hadde jeg ikke hørt om filethekling. Men takket være det flotte internettet og YouTube er jeg nå igang.

Den spede start, jeg er igang....

Så fortsetter "proffen" som egentlig er en amatør

Proffen, endrer faktisk på oppskrifta, som amatøren egentlig bør følge slavisk. (Siden det er første gang)

Men det blir jo fint?....

Helt til:

Som dere ser har jeg hullrad til venstre på løperen. Men ikke til høyre. Jeg har også lagt til to stav rader ytterst i hver side (det er dette "proffen" burde la amatøren få slippe...

Så det jeg lurer på er:

Finnes det en måte jeg nå kan hekle på en hullrad utenfor, med to staver ytterst? Slik at jeg videre kan hekle oppover, riktig?

(Jeg skjønner at jeg uansett vil få to staver mellom løperen og den ytterste hullraden fram til hit. Men det får bare være)

Så jeg lurer på om det er noen hekleproffer der ute, som kan forklare denne "proffen" (som egentlig er en amatør) hvordan dette kan gjøres? Altså jukses til?

Legger ved nærbilde av sidene med og uten hullrad (om det hjelper

Viser tilslutt hele. Hvordan den ser ut.

Blir veldig glad om noen greier å forklare meg i kommentar feltet:)

#hekle #håndarbeid #filethekling #hobby

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hekledilla74

hekledilla74

43, Asker

Hei, jeg er en gift tobarnsmor sånn litt uti førti... Jeg utdannet vernepleier, og har en fantastisk jobb. Fritiden består stort sett av taxi virksomhet for mine to sønner mellom ishaller og fotballbaner. Jeg oppdaget gleden av hekling for et drøyt år siden. Jeg har alltid med meg en heklesak i veskahe he. Som nybegynner har jeg et relativ selektiv variasjon da ferdighetene er på et lavt nivå. Men ferdighetene utvikles sakte men sikkert. Men det kan bli mye hekleting. Så noe selges på Facebook siden min HekleDilla. (Titt gjerne innom). Opprettet denne siden, så alle fjaseinnleggene mine kan havne her, framfor å spamme Facebook ...

Kategorier

Arkiv

hits